AKTUALNE PONUDE POSLOVA U NIZOZEMSKOJ

RAD U NIZOZEMSKOJ S E&A

NAJNOVIJE PONUDE ZA POSAO U NIZOZEMSKOJ - KOJI IZBOR IMATE?

Naša agencija objavljuje oglase za posao u Nizozemskoj iz nekoliko industrija. Na web stranici pronaći ćete ponude iz sektora logistike, vrtlarstva i proizvodnje. Tražimo, među ostalima, djelatnike proizvodnih linija, skladištare, čistače, radnike u vrtlarstvu. Trenutne ponude za posao uključuju i poslove za stručnjake, kao što su CNC operateri, zavarivači i vozači viličara. Štoviše, imamo i ponude za parove - takve ponude za posao uglavnom uključuju funkciju primatelja narudžbi i radnika u proizvodnji. Poslovi koje nudimo za specijaliste u Nizozemskoj zahtjevaju različite kvalifikacije od kandidata. Osobe zainteresirane za rad s viličarem moraju imati odgovarajuće dozvole, a zavarivači - certifikat zavarivača. Za položaj primatelja narudžbi potrebna je velika koncentracija u obavljanju poslova. Svaka ponuda za posao je drugačija, zbog čega je mnogo lakše odabrati pravu ponudu za Vas.

TRAŽIM POSAO U NIZOZEMSKOJ - ŠTO TRAŽITI?

Prilikom pregledavanja ponuda za posao u inozemstvu vrijedi obratiti pažnju na nekoliko pitanja. Dokazana agencija za zapošljavanje nudi legalan posao i olakšava ispunjavanje svih formalnosti - zato u E&A možete računati na našu pomoć ne samo u Hrvatskoj, već i u Nizozemskoj, gdje će vam službenici koji govore engleski jezik pomoći u dobivanju poreznog broja i biti dostupni tijekom cijelog boravka u inozemstvu. Također, provjerite kako ćete biti plaćeni za svoj rad. Za većinu naših poslodavaca plaća se isplaćuje na tjednoj bazi. Zaposlenici svaki tjedan dobivaju platnu listu s kompletnim izvještajem prihoda i troškova. Na kraju godine svaki će zaposlenik dobiti nizozemsku poreznu karticu, tzv jaaropgaaf, na temelju koje može zatražiti povrat poreza. Godišnji odmor moguće je koristiti nakon 3 mjeseca rada te obično traje od jednog do dva tjedna. Prilikom traženja posla, obratite posebnu pozornost na zahtjeve, opseg poslova na određenom radnom mjestu i uvjete u kojima ćete ih obavljati. Trenutne ponude za posao u Nizozemskoj namijenjene su kandidatima koji su spremni na smjenski rad. Neka radna mjesta uključuju i nužnost boravka u hladnim dvoranama ili hladnjačama. Svaka ponuda za posao detaljno je predstavljena kako biste mogli procijeniti koja od njih odgovara Vašim zahtjevima, znanju i predispozicijama. Zahvaljujući tome, pronalazak stabilnog zaposlenja je lakši no ikada.

POUZDANE PONUDE ZA POSAO U NIZOZEMSKOJ

E&A je agencija za zapošljavanje koja vam jamči širok izbor oglasa za posao u Nizozemskoj. Radimo sveobuhvatno - ne objavljujemo samo ponude za posao, već se bavimo i svim formalnostima vezanim za zapošljavanje. Organiziramo prijevoz u inozemstvo te osiguravamo smještaj za zaposlenike što bliže radnom mjestu. Također, organiziramo putovanje na posao biciklom ili automobilom, ovisno o udaljenosti od radnog mjesta. Osiguravamo i zdravstveno osiguranje za vrijeme rada u Nizozemskoj. Redovito objavljujemo najnovija radna mjesta u Nizozemskoj na našoj internetskoj stranici a kako bi lakše odabrali pravu ponudu za sebe, možete posjetiti ili nazvati naš ured u Rijeci. Razgovarat ćemo s Vama i provjeriti Vaše znanje stranih jezika, kako bismo Vas bolje upoznali i ponudili Vam ponudu koja je prilagođena Vašim vještinama, obrazovanju i radnom iskustvu. Popunjavanjem našeg obrasca za registraciju dobivate mogućnost da se prijavite na odabrani oglas u bilo kojem trenutku. Povezivanje zaposlenika s poslodavcima u Nizozemskoj naša je specijalnost, što će potvrditi mnogi ljudi koji su izabrali našu agenciju i otišli u inozemstvo raditi s nama. Ako ste zainteresirani, ne oklijevajte i provjerite trenutne ponude za posao. Registrirajte se na našoj web stranici te nas nazovite ili dođite do nas - čekamo Vas!