O tvrtki

POVIJEST

Naša agencija osnovana je 1995. godine u Nizozemskoj. Od prvog dana poslovanja blisko surađujemo s nizozemskim tvrtkama kako bismo ujedinili zaposlenike s poslodavcima u Nizozemskoj i Belgiji. U proteklih 20 godina otvorili smo deset ureda u Poljskoj a u 2019. otvorili smo podružnicu u Rijeci. Jednako uspješno namjeravamo poslovati i u Hrvatskoj. Od našeg osnutka stekli smo povjerenje tisuća ljudi koji su se preko nas zaposlili u inozemstvu. Našim kandidatima nudimo sveobuhvatni niz usluga počevši od pomoći u rješavanju formalnosti, preko organizacije prijevoza i smještaja, do savjetovanja i pomoći tijekom zaposlenja.

VJERODOSTOJNOST

E&A Uitzendbureau B.V., sa središtem u Tilburgu, ima urede u različitim djelovima Nizozemske. Nizozemska tvrtka pripada holdingu LUBA Groep, koji okuplja nizozemske i belgijske agencije za zapošljavanje. Registrirani smo na Trgovačkom sudu u Rijeci (u sudskom registru) pod MBS broj: 040398126. Temeljni kapital Društva je 20.000,00 Kn. Naša agencija bila je jedna od prvih koja je prihvatila izazov izgradnje sveobuhvatnog sustava koji je mnogim ljudima omogućio da se legalno zaposle u inozemstvu. Kao agencija za zapošljavanje, utemeljeni smo prema Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, upisani smo u Knjigu evidencije agencija za zapošljavanje pod potvrdom broj 230/19. Štoviše, član smo Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), unije poslodavaca čiji je glavni prioritet održavanje dobrog imidža industrije agencija za zapošljavanje, osiguravajući da se zakoni i standardi poštenog tržišnog natjecanja poštuju od strane subjekata koji su povezani s agencijom za zapošljavanje.

Tražite li stabilno i sigurno zaposlenje u inozemstvu s dobrim financijskim uvjetima?

Popunite obrazac za prijavu još danas i prijavite se za posao po vašem izboru. Korištenjem našeg znanja i iskustva potrudit ćemo se da se pridružite tisućama naših zadovoljnih klijenata! Nudimo zaposlenje u inozemstvu, to sporazumijeva različita zanimanja i djelatnosti za iskusne zaposlenike, kao i za nekvalificirane radnike. Preuzmite našu ponudu.