Razgovor s Davorom Mrkonjom

E&A agencija od 2019. godine zapošljava radnike iz Hrvatske. Razgovarali smo s Davorom Mrkonjom, koji trenutno radi za Hessing u Helmondu. Davor je iz Srbije, ali ima hrvatsko državljanstvo. Ovo nije njegov prvi posjet Nizozemskoj: bio je dva puta kao turist a ima i obitelj koja živi u Nizozemskoj.

Pozitivna iskustva, ali i područja za poboljšanje

Njegovo prvo iskustvo s E&A agencijom je pozitivno. Smatra da tim djelatnika E&A agencije u Hessing Helmondu odrađuje sve profesionalno. Kaže da su pozitivni i prijateljski raspoloženi te dobro govore engleski jezik. Nizozemski „teamleaderi“ unutar tvornice Hessing Helmond također dobro govore engleski što je bitno za kvalitetno odrađivanje posla. Upute su jasne a odgovori na pitanja brzi. Međutim, Davor također spominje neka područja za poboljšanje. Smatra da je komunikacija s drugim zaposlenicima koji su većinom Poljaci ponekad otežana, a postoje i neki manji nedostaci u pravilnim uputama za rad koje smatra da će se poboljšati sa sve većim brojem zaposlenika iz naše agencije u Hrvatskoj. Sve primjedbe i prigovore naših novih djelatnika shvaćamo ozbiljno i nastojimo rješavati eventualne probleme kako bi poboljšali kvalitetu posla i života naših zaposlenika u Nizozemskoj.

Dobar smještaj

Kao i većina naših zaposlenika iz Hrvatske, Davor vrlo dobro govori engleski jezik. Zadovoljan je smještajem i tvrtkom u kojoj trenutno radi. Naravno i ovdje postoji mjesta za poboljšanje. WiFi u kući ne funkcionira uvijek besprijekorno, što može biti nezgodno za održavanje veza s obitelji i prijateljima kući. E&A agencija trenutno radi na tome kako bismo svim zaposlenicima osigurali stabilan WiFi signal.

Zajedno uspijevamo

Svjesni smo da još nas čeka puno posla ali zadovoljni smo početkom suradnje s našim novim zaposlenicima. Želja nam je Davoru pomoći u ostvarenju njegovih ciljeva. Davor ima mnogo iskustva u proizvodnji te ga je E&A agencija ocijenila kao educiranu i ambicioznu osobu koja želi napredovati.

Radujemo se novim iskustvima u radu s našim budućim zaposlenicima.